Home / Zadruga / Jet Set / 30. ROĐENDAN I TAJNO VJENČANJE: Kija Kockar ponovo izgovorila SUDBONOSNO DA?! Postala gospođa Karić, POGLEDAJTE VJENČANICU (FOTO)

30. ROĐENDAN I TAJNO VJENČANJE: Kija Kockar ponovo izgovorila SUDBONOSNO DA?! Postala gospođa Karić, POGLEDAJTE VJENČANICU (FOTO)

Pobjednica “Zadruge 1” Kristina Kija Kockar sinoć je proslavila svoj 30. rođendan u jednom restoranu u Beogradu.

Zabavi su prisustvovali samo njeni najbliži, a na veliko iznenađenje došao je i Stefan Karić, s kojim je pjevačica bila povezivana tokom prošle sezone Zadruge.

Na društvenim mrežama su pljuštale objave s ove intimne rođendanske proslave, a upravo Stefan je privukao najviše pažnje kao gost iznenađenja za javnost.

Sudeći po fotografijama, Kija i Stefan su prilično bliski, a pjevačica je dodatno podigla prašinu kada je prije zabave objavila koju će haljinu ponijeti to veče uz opis “Vjenčanica je spremna”.

Da sve bude zanimljivije, tokom live-a sa žurke koji je Karić snimao na Instagramu, Kija je rekla: “Večeras je tajno vjenčanje, vjenčanje na neviđeno”, a njen prijatelj Milan Milošević je dobacio: “Večeras je Kija Karić, a vi razmislite o tome”.

Ostaje da se vidi da li je u pitanju neka nova romansa na estradi.

Novi.ba

About nasevesti24

Check Also

ZADRUGOVIZIJA PROKLJUČALA, LUNA I MARKO ZAPALILI SCENU: Luna ZAČARALA gledaoce, režiser nije skidao kadar sa NJE KAD JE OVO URADILA (VIDEO)

Sinoć je održana Zadrugovizija, a glavni trenutak bio je kada su Luna i Marko izašli ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *