Home / Zadruga / Jet Set / NEĆETE GA MOĆI PREPOZNATI: Ovako je Darko Lazić izgledao PRIJE DESET GODINA kad je pobijedio u Zvezdama Granda! (VIDEO)

NEĆETE GA MOĆI PREPOZNATI: Ovako je Darko Lazić izgledao PRIJE DESET GODINA kad je pobijedio u Zvezdama Granda! (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih pjevača koje je iznjedrilo takmičenje “Zvezde Granda” svakako je Darko Lazić, koji posljednjih mjeseci puni novine i portale zbog svog turbulentnog privatnog života.

Ipak, na samom početku njegove karijere, prije deset godina, pričalo se i pisalo samo o njegovom raskošnom glasu i neospornom talentu.

Kada je pobijedio 2009. godine u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” muziči znalci su tvrdili da će postati velika zvijezda, što se i dogodilo. Sve do skoro, nijedno ozbiljnije privatno slavlje u našoj zemlji i inostranstvu nije moglo da se zamisli bez Darka Lazića.

Najtraženiji pevač za svadbe i ostala privatna slavlja trenutno sprema za publiku nove pjesme i spotove, dok se oporavlja od teške saobraćajne nezgode koju je doživio prošle godine, a mi vas podsjećamo kako je izgledao kada je pobijedio u “Zvezdama Granda” u junu 2009. godine.

Novi.ba

About nasevesti24

Check Also

BRENIN BUCKO SMRŠAVIO!!!! TOTALNA TRANSFORMACIJA!!!POKAZAO TRBUŠNJAKE, CURE POLUDJELE! Ova dijeta mu je promjenila život

Mlađi sin Lepe Brene, Viktor, posljednjih godina borio se sa viškom kilograma, ali otkako je ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *