Home / Zadruga / Jet Set / OVO JE JOVANIN VJERENIK KOGA JE OSTAVILA ZBOG ŽELJKA: On ima kćerku sa poznatom SRPSKOM PJEVAČICOM, svi ga dobro znate! (FOTO)

OVO JE JOVANIN VJERENIK KOGA JE OSTAVILA ZBOG ŽELJKA: On ima kćerku sa poznatom SRPSKOM PJEVAČICOM, svi ga dobro znate! (FOTO)

Voditeljica Jovana Joksimović je 2008. godine otpočela vezu sa pjevačem Željkom Joksimovićem, koja je poslije krunisana i brakom.

Ono što se u javnosti malo zna je da je tada Jovana bila u peogodišnjoj vezi sa tada već bivšim direktorom BK televizije, Aleksandrom Zeremskim.

Nakon nekoliko mjeseci tišine Jovana i Željko priznali su svoju ljubav, a iako je tada rekla kako u Željka nije bila zaljubljena u vrijeme kada je stavila tačku na vezu sa Aleksandrom, Jovana je nakon nekog vremena priznala istinu o svojim osjećanjima u tom periodu.
ZORAN LONČAREVIĆ / RAS SRBIJA

Kako je istakla u jednom intervjuu, smatra da je bilo iskreno sa njene strane što je krenula za svojim osjećanjima, i da je željela da živi svoju ljubav sa Željkom.

Inače, Aleksandar je od Jovane stariji 12 godina, pet godina bili su zajedno, a 15 dana prije okončanja veze Zeremski ju je vjerio.
ALEKSANDAR ZEREMSKI I ALEKSANDRA RADOVIĆ • RAS SRBIJA

On se poslije skrasio pored pjevačice Aleksandre Radović sa kojom ima kćerku, međutim ni ta ljubav nije opstala!
+

Novi.ba

About nasevesti24

Check Also

ZADRUGOVIZIJA PROKLJUČALA, LUNA I MARKO ZAPALILI SCENU: Luna ZAČARALA gledaoce, režiser nije skidao kadar sa NJE KAD JE OVO URADILA (VIDEO)

Sinoć je održana Zadrugovizija, a glavni trenutak bio je kada su Luna i Marko izašli ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *