Home / Zabava i SMS / Pronašla je CD sa slikama sa SVOG VJENČANJA – i nije mogla da vjeruje ŠTA na njima vidi!

Pronašla je CD sa slikama sa SVOG VJENČANJA – i nije mogla da vjeruje ŠTA na njima vidi!

Trebalo je to da bude samo rutinsko čišćenje fioke, a pretvorilo se u najšokantnije iskustvo u životu. Sve bi bilo u redu da nije pronašla i CD u papirnom omotu na kome je pisalo “Benovo vjenčanje”.

Najprije je pomislila da je riječ samo o slikama sa njenog vjenčanja, ali ju je privukla činjenica da je na omotu rukopis njene svekrve, te je riješila da pogleda šta sve ima na CD-u.

O svom iskustvu, žena koja se sakrila iza nadimka “CountryMarch” požalila se na internet forumu “Mumsnet”, pitajući ostale korisnike za savjet jer nije mogla da veruje svojim očima.

– Pitala sam se zašto nisam vidjela ove fotografije sedam godina, koliko smo u braku, ubacila sam CD u laptop i otvorila folder sa nazivom “vjenčanje”. Ispostavilo se da je riječ o fotografijama koje je na CD narezala moja svekrva – napisala je žena, objašnjavajući da je na disku zatekla preko 400 fotografija.

Ali čudan detalj u vezi sa njima bio je taj da nigdje nije bilo – nje.

Nije bila bukvalno ni na jednoj jedinoj fotografiji!

– Pitala sam se, bijesno: “Šta je ovo!? Nema me NI NA JEDNOJ slici!” Slikano je iz takvih uglova da ja uvijek ostanem skrivena ili van kadra. Isječena sam na svim grupnim fotografijama, a kada sam pozirala sa mladoženjom, slikan je samo on… Samo 400 fotografija čoveka koji se vjenčava… sam! Nije da sam ikada imala idealan odnos sa svekrvom, ali ovo mi je stvarno bilo previše!

U svojoj ispovijesti, žena dalje navodi da je pomenula fotografije mužu, ali da je se on jedva nasmijjao. Na spavanje je otišla sa saznanjem da je njegova majka “smišljeno platila nekome” da dođe na njihovo vjenčanje i snima fotografije na kojima neće biti mlade.

– Da li sam nerazumna ako mislim da je ovo stvarno j**eno čudno? A da i ne govorim da je nepristojno i blago psihopatski? – pitala je žena korisnike internet sajta.

Više od 100 ljudi odgovorilo je na njen post, slažući se sa njom da ovo uopšte nije normalno.

– Ja bih je pitao direktno o ovome jer za ovakav postupak bukvalno nema nikakvog opravdanja – glasio je jedan od komentara.

– Rekao bih da je kasno da se sukobiš sa njom, ali stvarno je veoma čudno i imaš puno pravo da budeš obazriva – poručio joj je drugi korisnik.

Novi.ba

About nasevesti24

Check Also

Napala sam na zeta, ali nakon što mi je objasnio izvinula sam mu se… Kćerka mi je ali je ZASLUŽILA …

Baš sam se razočarala u rođenu kćerku. Odgajala sam je da poštuje muža, poštuje starije, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *