Home / Zadruga / Jet Set / SVI NA NOGAMA, DAVID I ALEKSANDRA GODINAMA VARALI NAROD: Otkrivena njihova gnusna laž, evo šta su radili

SVI NA NOGAMA, DAVID I ALEKSANDRA GODINAMA VARALI NAROD: Otkrivena njihova gnusna laž, evo šta su radili

David Dragojević i Aleksandra Subotić više imali su žustru raspravu koju je dodatno nemaju normalnu komunikaciju. Oni se ne smiruju! Svakodnevno se svađaju i iznose mnoge sramne detalje njihove ljubavi. Sinoć su se posvađali oko toga da li je Subotićeva njega novčano izdržavala.

Ona je rekla da mu je stalno davala pare, uključujući i 1.000 evra za struju, koju je potršio u svom lokalu. David se zbog toga razbjesneo, rekavši da je sve što govori velika laž. On je podsjetio da je Aleksandra ta koja je u “Parovima” imala lažnu trudnoću i da je to dokazano.

Dragojević je rekao da će Aleksandri udariti šamar, po cijenu da ga izbace iz “Zadruge”. Miki Đuričić je rekao da je ponižavajuće što je primao pare od fanova Aleksandre Subotić, a David je priznao da je tada pogriješio.

Dragojević je zatim rekao da su on i Aleksandra sve zajedno radili, pa i lagali da bi se bolje pozicionirali u rijalitiju.

Miki je postavio ključno pitanje – zašto je poslije lažne trudnoće ostao sa Aleksandrom?

“Zato što sam uplivao u g*vna, i nisam smio da kažem nikom”, rekao je Dragojević.

Milan Milošević je podsjetio Davida da je plakao kada je Aleksandra imala lažni pobačaj, a David je rekao da je morao da glumi, zbog majke, brata i svih ostalih.

Time je David priznao da već godinama objanjuje javnost radi koristi.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Novi.ba

About nasevesti24

Check Also

DŽEJLA RAMOVIĆ POTPUNO PROMIJENILA IZGLED: Sljedeće emisije će na scenu “ZVEZDE GRANDA” ovakva izaći, ŠTA JE OVO URADILA?! (FOTO)

Takmičarku Džejlu Ramović mnogi vide u finalu, a sada je odlučila da napravi neku promjenu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *